Ambaixada reial a la plaça de l’Abat Oliba fins dimarts

carterreial

El diumenge 2 de gener, el dilluns 3 i el dimarts 4, els Ambaixadors Reials estaran recollint les cartes que els infants de la ciutat volen fer arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els Reis d’Orient arribaran a Cerdanyola el dimecres 5 de gener, passejaran pels carrers de la ciutat acompanyats per les seves comitives reials, entitats locals i una trentena d’artistes, entre ells la Fada Alba. També rebran la clau per poder entrar a totes les cases de Cerdanyola i deixar els regals que els infants han demanat en les seves cartes i que podran ser lliurades als Ambaixadors Reials avui diumenge 2 de gener, demà dilluns 3 de gener i dimarts 4 de gener.

Els patges dels Reis encarregats de recollir les cartes estaran instal·lats a la seva ambaixada que s’instal·larà a la plaça de l’Abat Oliba entre les 17:30h i les 21:30h. Per poder lliurar la carta, els infants, acompanyats d’una persona adulta, hauran de fer la cua seguint les mesures de seguretat que se’ls indiquin per part de l’organització. Els infants a partir de sis anys hauran de fer un ús correcte de la mascareta, que haurà de ser de la mida adequada i ben ajustada a la cara. També es recomana que els infants d’entre 3 i 5 anys facin ús de mascareta. Les persones que assisteixin i/o facin cua hauran també de procurà mantenir la màxima distància possible entre elles i evitar les aglomeracions i mantenir una bona higiene de mans.

Els Ambaixadors Reials classificaran les cartes segons al Rei a qui vagin dirigides i així assegurar-se que arribin al seu destinatari: Gaspar, Melcior o Baltasar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?