Alba Carmona torna a casa amb ‘Cantora’

WhatsApp Image 2023-09-07 at 09.15.09

La cerdanyolenca Alba Carmona presenta ‘Cantora’, el seu segon treball en solitari. La cantant compositora i creadora artística torna als escenaris amb la seva veu captivadora, versàtil, profunda i amb una marcada personalitat i identitat pròpia. Unes eines que utilitza de manera brillant, amb les quals ens convida a viatjar a través de diferents gèneres, llengües i estils musicals, combinant cants tradicionals i composicions pròpies. Les entrades es poden comprar a fila 12 per un preu de entre 12 i 15 euros.

‘Cantora’ està format per una col·lecció de 9 cançons de temàtiques molt diverses que ens submergeix al ric món del folklore espanyol i llatinoamericà. De les cançons de bressol als precs, dels comiats a l’esperança… El nou treball de la cerdanyolenca neix de la motivació per l’expressió com a protagonista, la importància de la poesia popular i l’autenticitat de la música d’arrel. Així, aquest disc és un tapís sonor que evoca imatges viscudes i emocions intenses. També celebra la diversitat d’expressions musicals de diferents regions i països tot honrant l’essència de la música folklòrica i portant-la a noves alçades a través també de sonoritats i elements de les músiques actuals. Finalment, ‘Cantora’ també és un tribut a les arrels musicals que han donat forma a la identitat cultural d’Alba Carmona.

Qui és?

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris juntament amb artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, vocalista de Las Migas fins a 2018, Mauricio Sotelo …. Les experiències al llarg de 20 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva primera maternitat van provocar en ella la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integraven el seu primer disc (‘Toques y cantes’), publicat al 2018.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?