ADE Vallès celebra la gala de premis amb més representació institucional

IMG-20211124-WA0028

 

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (Ade Vallès) celebrarà finalment la gala de premis ADE Vallès 2020-21 aquest divendres al restaurant Can Ametller de Sant Cugat, després d’haver-la ajornat la tardor de l’any passat a causa de la pandèmia. Els guardons, creats l’any 2018, reconeixen la creativitat, la constància i l’emprenedoria de dones directives, empresàries i professionals del territori així com les contribucions del món laboral, directiu o empresarial a una societat més igualitària.

La Nit dels Premis ADE Vallès ha congregat en edicions anteriors a agents del sector econòmic, industrial, professional i comercial del territori a més de representants d’institucions i Ajuntaments de la comarca. Per aquest 2021 s’espera ampliar la representació política i empresarial a les dues comarques del Vallès.  L’acte comptarà amb representació institucional dels ajuntaments de Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Terrassa i Caldes de Montbui, entre altres ens municipals, de la Diputació de Barcelona, i d’entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona, la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i PIMEC, Vallès Occidental i Oriental. També estaran representades associacions empresarials com 50 a 50 Lideratge compartit, Sant Cugat Empresarial, Dones en creixement, Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat i l’Associació Dones Emprenedores i Empresàries de Sant Quirze del Vallès.

Ade Vallès va ser fundada l’any 2012 amb el suport dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixac. En l’actualitat agrupa més d’una setantena de dones directives, empresàries i professionals i la seva massa social supera les 350 simpatitzants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?