Xiscnèfils programa una sessió especial per al 30è aniversari

WhatsApp Image 2024-04-12 at 09.32.46

El Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès celebra enguany 30 anys de la seva fundació. Entre les activitats commemoratives de l’efemèride, destaquen una sèrie de sessions on es projectaran pel·lícules que també fan trenta anys. La primera sessió serà dissabte 13 d’abril a les 18 h al Teatre Ateneu. Es projectarà ‘Balas sobre Broadway’ de Woody Allen (1994). Les entrades tindran un preu de 2 euros per al públic general i d’un euro per als socis.

Al llarg del 2024, l’entitat vol arribar a les 37 pel·lícules, amb 3 sessions extraordinàries d’èxits de diferents gèneres de l’any 1994 (comèdia, drama i acció).

Properes activitats

Per continuar amb la celebració, el Cineclub té previst, el pròxim 27 d’abril, una visita al Museu del Cinema de Girona amb dinar de germanor. El dia 2 de maig, coincidint amb la Festa Major del Roser de Maig, celebrarà una sessió de portes obertes (entrada gratuïta) a l’Ateneu. La temporada es completarà amb una publicació i un cartell commemoratius dels 30 anys de l’entitat, a més d’un seguit de xerrades, cursos i conferències sobre cinema a la sala 37 de l’Ateneu. El tancament de les activitats serà el dissabte 26 d’octubre, a l’Ateneu, coincidint amb l’última de les sessions extraordinàries. Tots els actes estaran oberts a la ciutadania amb prioritat per als socis/es de l’entitat en aquelles activitats amb limitació de places.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?