Xerrada informativa sobre els Ajuts per Afavorir l’Autoocupació de Joves

WhatsApp Image 2023-07-27 at 08.22.13

L’Ajuntament de Cerdanyola, conjuntament amb els de Montcada i Ripollet, organitzen una xerrada informativa sobre els Ajuts per Afavorir l’Autoocupació de Joves el divendres 28 de juliol en format online. El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha obert una nova convocatòria del programa d’Ajuts per Afavorir l’Autoocupació de Joves. Per explicar com s’ha de sol·licitar i resoldre dubtes, l’Ajuntament de Cerdanyola, conjuntament amb el de Montcada i Ripollet, han organitzat una xerrada informativa. Aquesta es farà online el divendres 28 de juliol, de 10 a 11:30 h i serà impartida per Teresa Freile, cap de la Secció d’Iniciatives per al Treball dels Serveis Territorials de Barcelona.

Les persones interessades en assistir a la xerrada s’han de posar en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, al mail emprenedoria@cerdanyola.cat o al telèfon 93.594.70.50.

Els Ajuts per Afavorir l’Autoocupació de Joves estan adreçats a persones joves que duen a terme una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes. L’ajut es pot sol·licitar telemàticament fins al 20 de setembre a través del canalempresa.gentcat.cat o tràmits gencat.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?