Xavier Bosch presenta avui ‘Paraules que tu entendràs’ al Cafè amb Lletres virtual

portada_paraules-que-tu-entendras_xavier-bosch

Xavier Bosch presentarà al Cafè amb lletres «Paraules que tu entendràs», (Columna: 2019), un llibre que consolida el seu paper com a constructor d’intimitats a la literatura catalana. La sessió del Cafè amb lletres serà virtual, es farà avui 17 de desembre a partir de les 19 h a través del perfil municipal a Instagram

Paraules que tu entendràs (Columna:2019), obra de Xavier Bosch, és el nou treball d’un autor que ens planteja aprofundir en la vida – el gran tema – a partir dels lligams, els fils que mouen la relació entre els personatges. Moments d’interacció entre elles i ells, flashbacks temporals, narratives paral·leles aclaridores o, si voleu, un xic desconcertants … fluir de la vida, en definitiva, que Bosch selecciona per a bastir la seva història. Píndola a píndola, peça a peça, Bosch ens les va presentant amb una redacció intel·ligent, que modela perquè a poc a poc ens faci seus assumint la nostra condició de voyeurs de la vida. És per això que Paraules que tu entendràs és un retrat esmolat de la convivència. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fem de la veritat. Amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l’ànima, disposats a emocionar-nos.

L’autor

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 21 de juliol de 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut de 2010), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels reis (1994). L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu, un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i traduïda a set idiomes, i el 2017 va publicar Nosaltres dos, que també va tenir una excel·lent rebuda per part del públic. Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta Més, El món a RAC 1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC 1, director de l’Avui, del documental La fleur i dels programes Un tomb per la vida, Aquest any, cent! i Àgora de TV3. Articulista de Mundo Deportivo, actualment és membre del consell editorial de l’Ara.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?