Xavi Olivé, reelegit president de Cerdanyola Comerç i Serveis

WhatsApp Image 2023-07-19 at 19.19.30

Cerdanyola Comerç i Serveis ha renovat junta i Xavi Olivé continuarà sent el seu president fins al 2028. En una assemblea extraordinària de socis que es va celebrar als jardins de Ca n’Ortadó i que va comptar amb l’assistència d’una trentena d’associats, es va aprovar per unanimitat la nova junta directiva de l’entitat per al període 2023-28. El president continua sent Xavier Olivé (Xavi Olivé Fotografia), Susana Sánchez (DiS) és la vicepresidenta, Nieves Collado (Llibreria Éfora) és la tresorera i Núria Nájera (Llibreria Lilliput) ocupa la secretaria. Les vocals són Cristina Cano (Meeting Point), Yolanda Flores (Centre Òptic Cerdanyola), Joan Prófumo (Tempo di Vino), Fanny Segura (Tot Cabell) i Eva Ramón (El Tastet).  Marta González és la gerent/dinamitzadora i Marta Aguilar és la responsable de xarxes socials.

També es va aprovar la creació de comissions temàtiques per fer propostes obertes als associats que hi estiguin interessats, centrades en Comunicació i Xarxes Socials, Nadal i Fira de Comerç.

Durant l’Assemblea es va fer un reconeixement a Cristina Bustamante (Nens i Nenes) i Ramon Estradera (Carmen i Ramon Perruqueria), que han exercit de vicepresidenta i tresorer respectivament des dels inicis de l’associació i que anys abans ja treballaven a les respectives associacions de comerciants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?