Vuit candidatures opten al premi Josep Rosell

3a4499a4c30d6f082d254099c90f2c24

El guardonat amb la setena edició del premi solidari Josep Rosell es farà públic el proper 19 de març (20 hores) en l’acte d’entrega del guardó que tindrà lloc al MAC i que novament comptarà amb l’actuació del cor 7 de Música. Enguany es repeteix el mateix número de candidatures respecte l’any passat, però s’incorpora una de nova. “No es tracta d’un concurs sinó de reconèixer la tasca i la trajectòria. Les noves candidatures demostren que el premi és viu”, destacava el president de l’Associació de Persones Amigues de Mossèn Rosell, Eduard Lluís.  Per a l’alcaldessa Carme Carmona la setena edició del guardó mostra “el teixit solidari que existeix a la ciutat, fent de la solidaritat i la lluita per la igualtat quelcom més que paraules, posant noms i cognoms a la gent que ho fa possible”.

Els membres del jurat -el compositor i director d’orquestra, Pedro Pardo, l’amic personal de mossèn Rosell, Josep Rius; l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Serveis Socials, Carme Arché; els empresaris Joaquín Magán i Lluís Sisquella, el president del jurat, Eduard Lluís; – hauran de decidir quina de les vuit candidatures presentades s’endurà enguany el Premi Solidari Josep Rosell dotat amb 1.500 euros. El guardonat rebrà també la peça itinerant de Josep Garriga i un quadre cedit pel pintor cerdanyolenc Agustí Hernández.

El cor 7 de música, que estrenarà contralt, interpretarà dos temes del segle XVI, els boleros Quizás, quizás, quizás (Oswaldo Farres / J.L. Blasco) i El reloj (Roberto Cantoral  /  José L. Blasco) i tancarà l’actuació amb  L’estaca de Lluís Llach.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?