Vuit candidatures opten al 9è Premi Solidari Josep Rosell

e1a325047b148c9441be2b14c42dc196

El lliurament del guardó  tindrà lloc el 16 de març (20 hores) al MAC

El reconeixement públic a la tasca solidària, molt sovint poc visible, de persones o entitats de la ciutat és la llavor que en aquests nou anys ha aconseguit cultivar el Premi Solidari Josep Rosell. El guardó, anualment convocat per l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell, arriba a la novena edició amb la mateixa força i amb un total de vuit candidatures: “El que volem és que la ciutadania conegui la tasca d’aquestes persones o entitats”, tornava a recordar el president de l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell, Eduard Lluís.

El lliurament del guardó tindrà lloc dimecres 16 de març (20 hores) al MAC i comptarà amb l’actuació del cantautor cerdanyolenc Ramon Sauló, que ha promès alguna sorpresa per a l’ocasió.

El premi té una dotació de 1.500 euros, una reproducció de l’escultura de Josep Garriga, ‘Al germà que estima el germà’, i un quadre de Sant Iscle de l’artista Josep Maria Segura. El jurat del premi està enguany integrat pel president de l’entitat, Eduard Lluís, l’alcalde de la ciutat, Carles Escolà, la regidora de Serveis Socials, Elvi Vila; el secretari de l’entitat (amb veu però sense vot) Jaume Costa, els cerdanyolencs Josep Tarrés, Montserrat Grau i Àlvaro Lafuente i l’amiga de Mossèn Rosell, Esperança Fernández. La regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, reconeixia la “tasca diària i constant” de l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell i anunciava que des de l’Ajuntament es vol ajudar a donar un impuls al guardó. El premi, per a l’alcalde, “posa en valor el conjunt de la tasca solidària que es fa a la ciutat”.

QUI VA GUANYAR L’ANY PASSAT?

L’Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola (ACFA) va rebre el premi l’any passat. L’entitat centra la seva atenció en els malalts d’Alzheimer però sobretot en els cuidadors; a qui ofereixen suport moral i psicològic i assessorament social i legal. – N.Ferrer

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?