Viu la passada dels Tres Tombs des d’un carro amb el ‘Cerdanyola al Dia’

326f0e6722d312575a00dfbe01ed99ed

Vuit infants de la ciutat tindran l’oportunitat de participar a la passada dels Tres Tombs que tindrà lloc el proper diumenge 15 de gener (12 hores) al carro del Cerdanyola al Dia. Com a mostra de suport a la cultura tradicional, aquesta publicació comptarà enguany amb un carro per sumar-se així a un dels actes més multitudinaris que se celebren a la ciutat. Si tens entre 3 i 12 anys i vols participar a la passada només has de fer-te una foto a la minideixalleria de l’avinguda Catalunya cantonada amb avinguda Primavera (la de la imatge de la dreta) i enviar-la, amb el teu nom i cognoms, al correu electrònic cerdanyola@al-dia.com. Els vuits primers correus que rebem seran els afortunats que viuran la passada en primera persona. Els guanyadors es faran públics en la revista del dimecres 11. Molta sort!

L’any passat més de 40 carruatges, des de petites llimoneres de passeig als grans carros de càrrega i de pagès, van omplir els carrers de la ciutat en una desfilada que tornava a recuperar les arrels d’una ciutat ja perduda, la Cerdanyola pagesa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?