Victòria reparadora del Cerdanyola FC

64f1bd36159ab528d3f0e600c8367f84

El Cerdanyola FC va trencar totes les expectatives diumenge a Fontetes i va vèncer per un contundent 2 a 0 al CF Muntanyesa, que encadenava cinc victòries consecutives. D’aquesta manera, els homes de Carrillo dissipen els dubtes que arrossegaven, s’allunyen del descens i es col·loquen en catorzena posició de Tercera Divisió Nacional amb 20 punts. Les claus de l’èxit van ser l’alta pressió de l’equip local, la ràpida recuperació de l’esfèrica i, sobretot, les pilotes llargues a l’esquena de la defensa de la Muntanyesa, on Elhadji va generar molt perill.

Els verd-i-blancs van esperar als últims minuts de cada meitat per tombar l’equip visitant. La primera part, amb molt ritme i anades i vingudes constants, va estar molt renyida. Mentre que el Cerdanyola va asfixiar amb una pressió que impedia que la Muntanyesa jugués amb comoditat, el conjunt groc-i-negre va fer ballar la defensa, jugant a molta velocitat. Al minut 6, van tenir l’ocasió més clara, amb un xut de Montoro que va sortir fregant el travesser. Tot i així, qui va disposar de més oportunitats durant la primera part va ser el Cerdanyola, que al minut 45 desgelava l’ambient amb un gran gol des de fora l’àrea de Daisuke. A la segona part, malgrat l’alè incansable de la seva afició, la Muntanyesa va fer poc mal. En canvi, l’extrem japonès del Cerdanyola va desbordar per la banda i Elhadji va tenir un parell d’ocasions clares arran de ràpides recuperacions de pilota i badades defensives. A les acaballes del partit, el Cerdanyola, molt ordenat al darrere, va patir per les arribades dels visitants, però es va saber defensar. Fins que, finalment, en temps afegit, Ramon Rovira va culminar una contra ben trenada per l’esquerra, amb un gol que sentenciava el marcador. Victòria reparadora.

Una jornada especial
La jornada va acollir dues accions que formen part del projecte social del club. L’actual Junta Directiva va tornar a mostrar compromís amb la ciutat per garantir transparència, seny i il·lusió des de l’àmbit social. Abans del partit i durant la mitja part es podien comprar les polseres solidàries ‘Candela’, que destinen els diners recaptats a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per fer front al càncer infantil. A més, durant la mitja part es va disputar un partit d’exhibició de futbol inclusiu, amb jugadors del Cerdanyola FC i esportistes amb discapacitat intel·lectual del Grup Catalonia -que participen en els Special Olympics- per gaudir d’una jornada esportiva i social molt especial. – OC

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?