Víctor Francos, nou secretari d’Estat per a l’Esport i president del CSD

WhatsApp Image 2023-06-14 at 08.46.36

El Consell de Ministres ha aprovat el nomenament del cerdanyolenc Víctor Francos com a secretari d’Estat per a l’Esport i president del Consejo Superior de Deportes (CSD). Francos ha estat nomenat a proposta del ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, i substituirà en el càrrec José Manuel Franco, que deixa el càrrec “per decisió pròpia”.

Des del 30 de març del 2021 i fins ara, l’exregidor del PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola ha estat el secretari general de Cultura i Esport del Ministeri de Cultura i Esport. Les funcions de secretari general de Cultura i Esport les assumirà per suplència l’actual director general de Patrimoni Cultural i Belles Arts, Isaac Sastre.

Qui és?

Francos és llicenciat en Dret, amb títol extraordinari de carrera per la Universitat Autònoma de Barcelona ​​i Postgrau en Estudis Jurídics Europeus Avançats (UAB). Des dels seus inicis a la vida laboral, ha exercit l’exercici de l’advocacia. També ha exercit la investigació universitària (2002-2004), així com tasques directives, gerencials i de coordinació de gabinets i equips en diferents àmbits de l’administració pública. Així, va ser director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010) i assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016).

També ha estat director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020). Ha exercit el càrrec de director del Gabinet del ministre de Sanitat i ha estat secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?