Víctor Francos dimiteix com a president del Consell Superior d’Esports

WhatsApp Image 2023-12-15 at 08.58.25(1)
Víctor Francos, expresident del Consell Superior d’Esports / F. CSD

El president del Consell Superior d’Esports, el cerdanyolenc Víctor Francos, ha anunciat la seva dimissió a través d’un comunicat oficial on ha explicat que renuncia al càrrec per “motius professionals”

Francos va arribar al càrrec el 13 de juny de 2023 i en aquests sis mesos ha viscut un mandat intens marcat per la polèmica que es va generar amb el petó de l’expresident de la RFEF Luís Rubiales a la futbolista Jennifer Hermoso a la final del mundial femení.

“Personalment, tanco una etapa apassionant en la política nacional iniciada de la mà del ministre Salvador Illa, el març de l’any 2020 al Ministeri de Sanitat enfrontant-nos a la pandèmia, en el repte més gran que un servidor públic podia afrontar. A més, el cerdanyolenc ha treballat també amb l’exministre Miquel Iceta a les carteres de Política Territorial i Funció Pública primer i de Cultura i Esport després. En el comunicat, Francos ha agraït també la confiança a Pedro Sánchez.

Qui és?

Francos és llicenciat en Dret, amb títol extraordinari de carrera per la Universitat Autònoma de Barcelona ​​i Postgrau en Estudis Jurídics Europeus Avançats (UAB). Des dels seus inicis a la vida laboral, ha exercit l’exercici de l’advocacia. També ha exercit la investigació universitària (2002-2004), així com tasques directives, gerencials i de coordinació de gabinets i equips en diferents àmbits de l’administració pública. Així, va ser director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010) i assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016).

També ha estat director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020). Ha exercit el càrrec de director del Gabinet del ministre de Sanitat i ha estat secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?