Vega Navarro, nova presidenta de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada

WhatsApp Image 2023-07-12 at 14.02.31

Vega Navarro ha estat nomenada nova presidenta de Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet- Montcada. Voluntària molt activa de l’assemblea, ha participat en diferents projectes de l’entitat en els darrers anys i reemplaçarà Santiago Morera, qui ha ocupat el càrrec des de 2015.

Un dels propòsits principals del nou mandat de Navarro serà complimentar els eixos estratègics de Creu Roja per als propers quatre anys aprovats a la darrera assemblea general per fer front a la creixent demanda social dels col·lectius més vulnerables i als efectes del canvi climàtic. “Per fer-ho possible vull encapçalar una organització transparent, eficaç i eficient, però sobretot, vull una entitat oberta a tota la ciutadania”, apunta Navarro.

Juntament amb la presidenta, s’ha presentat el nou comitè local de la Creu Roja a Cerdanyola, Ripollet i Montcada. Aquest comitè, format per voluntariat de les tres poblacions, va sorgir del procés electoral dut a terme aquest hivern i ha estat l’òrgan que ha proposat Vega Navarro com a presidenta de l’organització per als pròxims anys.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?