Vacunació sense cita prèvia al campus de la UAB

D7WacspWwAAAw3L

Des del dimarts, 8 de setembre, la UAB tindrà un punt vacunació contra la COVID-19 situat al cinema de la Plaça Cívica. Obrirà de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No caldrà concertar la cita prèviament i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

La UAB col·laborarà així amb la campanya de vacunació del Departament de Salut de la Generalitat amb l’objectiu d’assolir el major grau d’immunització possible de tota la ciutadania, amb especial èmfasi en les persones que formen part de la comunitat universitària.

El centre de vacunació se situarà a la sala d’actes annexa al cinema de la Plaça Cívica. Romandrà obert de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h els divendres. No caldrà cita prèvia i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi. Les persones que vinguin a vacunar-se han de portar algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre i quan hagin transcorregut tres setmanes des de l’administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la COVID-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia. La vacuna administrada serà la produïda per Pfizer.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?