Unes 26.000 persones passen pel Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

WhatsApp Image 2022-10-10 at 14.04.19

La XXXI edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha baixat el teló amb satisfacció i amb uns 26.000 espectadors. El primer que s’ha celebrat amb normalitat després de la pandèmia de la COVID-19. El públic ha agraït la proposta artística del FIBC proposada per la Comissió del Festival de Blues, dissenyada amb valors consolidats de l’escena internacional i estatal sense oblidar les bandes nacionals i les aportacions cerdanyolenques.

En el capítol d’escenaris, la nova incorporació del Bosc Tancat ha estat celebrada pel públic i artistes. La versatilitat de l’espai, junt amb la seva capacitat, ha permès que els concerts es desenvolupessin amb normalitat. Únicament la pluja caiguda el divendres va fer que se suspenguessin les actuacions programades en aquest espai i d’altres d’exterior. Destacar també la recuperació de la Universitat Autònoma de Barcelona (Escola de Doctorat) com a seu del FIBC. D’altres localitzacions han estat la plaça del Pla de les Alzines (Mercat de Fontetes) i la Biblioteca Central de Cerdanyola.

L’off Festival es va fer gràcies a bars i sales de concerts locals – Sala ACME, Hoom, The 1916 Irish Pub – i entitats culturals organitzaran concerts al davant dels bars El Solidari, Tempo di Vino, Cal Pintxo i Vinilo. També hi va haver activitats del FIBC a les places Francesc Layret i Sant Ramon.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?