Una trentena de propostes per a tots els públics al Teatre Ateneu

Imatge-escena-2-David-Ruano

El Teatre Ateneu inicia el darrer trimestre de l’any amb una trentena de propostes escèniques per a tots els públics. Teatre, Música, espectacles familiars i cinema conformen un programa que combina espectacles professionals, semiprofessionals i de les entitats de la ciutat. Les entrades ja s’han posat a la venda a través de www.cerdanyola.cat/teatre.

El Teatre Ateneu, un dels espais neuràlgics de la cultura a Cerdanyola del Vallès, torna a l’activitat amb diverses propostes per a tots els públics. Les projeccions de cinema setmanals, organitzades per Xiscnèfils, es perllongaran fins al desembre, en unes sessions de cinema de qualitat en versió original subtitulada que es fan tots els dijous a les 20.30 hores.

La nova temporada serà la del 35è aniversari de l’Aula de Teatre de l’Ateneu. Un espai per on han passat moltes ciutadanes i ciutadans i d’on han sorgit carreres professionals en el món de les arts escèniques. La idea és bastir una programació amb alguns d’aquests nous projectes, fets per artistes que van iniciar la seva formació a l’Ateneu. La primera obra serà Desaparecida NN12, d’Atabalat Teatre. Es representarà el 22 d’octubre a les 20:30h. Amb Claire Spooner, Pablo del Fresno, Alfons Hernández, Claudia Rivera i Joe López, format a l’Ateneu. 4.48, amb Lia Sampai (signa la direcció i la dramatúrgia i hi actua, junt amb Gerard Medina), es veurà al fustam cerdanyolenc el 5 de novembre a les 20:30h. Aquests seran els primers espectacles i l’any vinent es programaran més per bastir un aniversari ple d’interpretació.

La música

La música formarà part de la proposta de l’Ateneu, amb 5 concerts ben destacats. L’Orquestra de cambra + la Jove Orquestra de Cerdanyola oferiran el Concert de tardor, el 24 d’octubre a les 19h. La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola oferiran el Concert de Santa Cecília, el 20 de novembre a les 19h. En clau nadalenca, la Jove Orquestra de Cerdanyola oferirà el concert Musicals!. Es farà l’11 de desembre, a les 20:30h. I l’Orquestra de Cambra proposa el Concert de Nadal el diumenge 19 de desembre, a les 19h. Per a celebrar el 2022, la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola oferiran el Concert d’any nou el 2 de gener a les 19h. La companyia de dansa Maria Dávila proposa l’espectacle de ball flamenc Ramon Casas, la bohèmia i les muses el 16 d’octubre a les 19:30h.

Programació professional

La programació teatral professional comptarà amb les representacions de 53 diumenges, de Cesc Gay i producció de T de Teatre, amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca. Es representarà el 29 d’octubre a les 20h. Classe, d’Iseult Golden i David Horan, amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca, es veurà al Teatre Ateneu el 19 de novembre a les 20:30h.

En el marc del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, es programa l’obra No solo duelen los golpes, amb Pamela Palenciano. Ella signa el text, direcció i interpretació. Es representarà el 24 de novembre a les 20h. La regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ organitza aquesta funció. Per la Marató de TV3 es programa La dona del tercer segona, un text de Víctor Borràs. Produït per Teatre Nu, compta amb la interpretació d’Àurea Màrquez. La regidoria de Salut Pública proposa aquesta representació. Es veurà el 10 de desembre, a les 20:30h.

La programació familiar comptarà amb l’espectacle Klè, d’Addaura, teatre visual. Amb el treball de Sol Vicente, Eugenia Morales, Miia Pitkanen i Gerald Sommier. Es presentarà el dia 28 de novembre, a les 12h. Completarà la proposta Elmer, l’elefant de colors, de Tutatis Produccions, amb Mireia Casado i Marçal Borrella, es veurà al Teatre Ateneu el 19 de desembre a les 12h. L’entitat Bambalina organitza aquests espectacles.

Activitats que seguiran les indicacions de les autoritats sanitàries

Totes les activitats es faran seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. El públic assistent les haurà de seguir, així com les indicacions del personal de la sala.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?