‘Una teràpia integral’ obrirà la programació professional del Teatre Ateneu

WhatsApp Image 2023-01-26 at 08.14.20(1)

La comèdia ‘Una teràpia integral’ es veurà al Teatre Ateneu el 27 de gener (20h). Un curs per aprendre a fer pa serà el marc on es posarà en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. L’obra presenta un retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa.

L’argument

En Toni Roca ( Abel Folk) fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Tres nous alumnes (Àngels Gonyalons, Roger Coma i Laura Porta) s’han apuntat al curs d’enguany, amb interessos, voluntats i moments vitals totalment diferents. El sistema d’aprenentatge és molt heterodox. Els alumnes fan molt més que amassar o controlar la temperatura del forn: es confessen, ploren, riuen, criden i s’alliberen.  Les millores en el pa – i en la vida – es fan evidents de seguida. Les entrades estan a la venda  a www.cerdanyola.cat/teatre. El preu de les localitats és de 22€, anticipada: 16€; estudiants i pensionistes; 12€ (1 € menys al web).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?