Una sentència obliga l’Ajuntament de Cerdanyola a fer indefinits no fixos sis treballadors

Fotoajunt. CNT

El Jutjat Social número 1 de Sabadell obliga l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a fer indefinits no fixes sis treballadors del consistori. Segons informa el sindicat CNT, es tracta d’empleats del centre de formació de Can Serraparera, i que acumulen entre set i onze anys encadenant diversos contractes temporals.

La sentència afirma que la contractació temporal era irregular i considera els treballadors indefinits. També assegura que la categoria dels demandants és de tècnics superiors i no tècnics mitjos com defensava l’Ajuntament. “Precisament el Ple del mes de gener de l’Ajuntament de Cerdanyola té previst aprovar una nova relació de llocs de treball (RLT) on, segons els demandants, el consistori pretén rebaixar les categories d’alguns treballadors de Can Serraparera, fet que és contrari a la sentència”, apunta el sindicat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?