Una nova coral es presenta oficialment aquest divendres

Concert Cor Ítaca 18 de juny '21

La presentació en públic de la coral Cor Ítaca tindrà lloc aquest divendres 18 de juny ( 19 hores) a l’Amfiteatre de la Masia Serraperera. “La nostra coral recull el bagatge de dues corals anteriors: la de les mares i pares del Col·legi Escaladei i la Coral Music Dreams”, expliquen. El concert de presentació del nou cor, dirigit per Conxi Gil, té un objectiu solidari: els donatius que s’ingressin aniran destinats a la investigació de la malaltia minoritària Sarcoma d’Ewing.

Què és aquesta malaltia minoritària?

El sarcoma d’Ewing i els tumors neuroectodèrmics primitius (PNET) inclouen diversos tipus de tumors malignes, que tenen en comú una anormalitat cromosòmica. Els tumors d’Ewing es presenten en els ossos del cos o en els teixits tous (com ara els músculs) i estan formats per cèl·lules petites no diferenciades. Amb més freqüència es donen en un dels ossos més llargs de la cama o el braç, en els ossos plans com ara les costelles, la pelvis o la columna, però també poden presentar-se en qualsevol os del cos o en els teixits tous. El sarcoma d’Ewing és el segon càncer d’os més comú durant la infància i es presenta en nens o joves de 10 a 20 anys d’edat. És més comú en homes que en dones.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?