Una nit màgica amb la banda sonora de la nostra vida

6b2d733e62f961aa8f8d2da1c77df197

Si tancaves els ulls mentre la banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) tocava ‘Thriller’ de Michael Jackson et traslladaves a les nits de malsons que tota una generació va viure després de veure el que segurament és el videoclip més influent de la història del pop. Amb el sold out penjat des de fa dies, la majoria del públic que va omplirs els jardins del castell de Sant Marçal per gaudir de l’espectacle ‘Pop i rock al Castell’ sortia amb la mateixa impressió: una nit màgica amb la banda sonora de la nostra vida.

En el primer concert al Castell de la directora de la banda, Irene Delgado, l’objectiu era oferir un espectacle impactant i alhora fidel a l’imaginari col·lectiu de la història del pop i el rock des dels anys 50 fins a l’actualitat. La reacció i els comentaris dels assistents van demostrar que la fita estava superada. La banda -acompanyada per la coral, el cor Tornaveu de Gavà i cinc ballarines de l’associació DansAteneu-  va oferir un recull de The Beatles, The Rolling Stones i Van Morrison;  el Happy together de The Turtles, Life on Mars? de David Bowie, Another brick in the wall de Pink Floyd, Don’t stop me now de Queen, un recull de Mecano, Thriller de Michael Jackson, Creep de Radiohead, Basket Case de Green Day, Hero de Family of de Year, Born this way de Lady Gaga, i Boig per tu (Sau), entre d’altres. Però si alguna cosa va demostrar la banda en seu 16è Concert al Castell és que els sons elèctrics tenen el seu espai a la proposta que inaugura l’estiu a la ciutat. Especialment van brillar els músics solistes Luis Vela (guitarra elèctrica), Gerard Marín (baix) i els bateries Xavi Hernández i Víctor Casado. Per a Delgado, el concert ha estat “el triomf del voler fer les coses bé” i el triomf de l’Agrupació com a equip: “Des del moment cero hem treballat tots els detalls perquè tots els presents poguéssim gaudir d’un homenatge inoblidable al pop i rock i ho vam aconseguir”. I és que “davant una total simbiosi de tots els elements només pot quedar la plena satisfacció”, assegura la directora de la banda. L’any vinent, un nou repte.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?