‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’ busca col·laboradors

WhatsApp Image 2023-11-16 at 09.47.04

L’Ateneu de Cerdanyola i la seu de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada habilitaran un punt de recollida de llibres i joguines del 5 al 30 de desembre en el marc d’una nova edició de la campanya solidària ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’. La iniciativa té com a finalitat recollir joguines i llibres nous i no sexistes perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis.

Aquesta fita no seria possible sense la implicació i la col·laboració del veïnat de Cerdanyola així com del teixit associatiu, empresarial i comercial. La campanya anterior va comptar amb el suport de 70 entitats, escoles, comerços i empreses, que van participar fent difusió de la campanya, fent aportacions econòmiques o donacions així com organitzant activitats de recollida de joguines. Les entitats, empreses o comerços interessats a col·laborar en la campanya, poden posar-se en contacte amb la Sra. Elisabet Vidal a través del correu electrònic elisabet.vidal@creuroja.org o trucant al telèfon 93 691 61 61.

Es pot participar en la campanya a través de diferents accions habilitant un punt de recollida (aquests punts, distribuïts per diferents barris de Cerdanyola, faciliten la col·laboració del veïnat en la campanya), organitzant una activitat amb la finalitat de recollir joguines i llibres o donacions econòmiques i fent difusió de la campanya.

En l’edició anterior, 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya i es preveu que enguany un nombre semblant d’infants pugui gaudir d’un lot de regals la nit de Reis. Aquest lot consisteix en un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Les activitats i diverses col·laboracions proposades pel teixit associatiu i empresarial de Cerdanyola s’inclouran en el programa d’activitats que es publicarà durant la primera de desembre.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?