Una Cursa per Collserola lliure de plàstic

WhatsApp Image 2023-06-09 at 11.26.24

Després d’arribar a la fita de les tres dècades l’any passat, enguany la Cursa per Collserola aposta per la sostenibilitat. Les inscripcions per a la gran cita de l’atletisme del municipi, que tindrà lloc aquest dissabte al vespre, ja s’han esgotat després d’haver arribat al màxim de 500 participants.

El CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l’Ajuntament de Cerdanyola han decidit mantenir el calendari i també l’horari de la cursa estrenat l’any passat i la Cursa per Collserola se celebrarà a partir de les 20h amb sortida i arribada al carrer Pizarro. L’organització també ha mantingut la distància dels dos circuits que ofereix tot i que enguany el desnivells que hauran de superar els atletes seran una mica inferiors. Les persones inscrites poden escollir entre dos circuits: un de 14km i 354 metres de desnivell positiu i un altre més curt de 7,5km i 150m+. Tots dos amb part del recorregut per la serra de Collserola.

Sense ampolles de plàstic

Els dorsals es podran recollir al matí d’11 a 13:30 h o a la tarda a partir de les 18 h. L’organització aposta per una cursa lliure de plàstic. Els i les atletes hauran de portar el seu propi got, bidó o similar per reomplir-los als avituallaments. Amb aquesta iniciativa s’espera estalviar l’ús de fins a 1.500 ampolles de plàstic. A més, la senyalització del circuit es farà exclusivament amb senyals reutilitzables penjades als arbres i es recolliran al finalitzar la competició. La cursa disposarà d’un guarda-roba per als participants. També hi haurà servei de dutxes i vestuaris. A l’arribada, les persones participants podran gaudir de la piscina municipal del Turonet (fins a les 22:30 h), fruita variada, entrepà de botifarra i una samarreta de la cursa.

Quins van ser els més ràpids l’any passat?

Un total de 660 atletes van córrer la trentena Cursa per Collserola. En la cursa llarga el guanyador va ser Carles Pérez (53:12 segons), el segon era Luis Sala-Bellsolell (53:25) i el tercer era Marçal Rosés (53:27). En la categoria femenina, la guanyadora era  Mireia Pons (57:37) i després arribarien Jackeline Gómez(1:03:29) i Almudena Ortiz (1:05:47).

I en la prova curta, l’atleta del Cerdanyola Atletisme i Triatló Fernando Ruiz arribava el primer (27:19). Segon i tercer quedavenm, respectivament, Javier Torres (28:31) i Adrià Vicente (28:54). En l’apartat femení, la més ràpida era Laia Cuervo (34:14). Sandra Jiménez (34:41) i Sara Bergua (37:08 ) ocupaven el segon i el tercer lloc.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?