Una aplicació per a mòbils i tauletes permet tenir a la mà tota la informació de Cerdanyola

cef09c4dc3d0d8d265ab7ea9482b510d

Tots els comerços, els bars i restaurants, les notícies i l’agenda. Cerdanyola és la nova app, impulsada per l’Ajuntament i desenvolupada per l’empresa Mostrarium, que permet tenir a la mà tota la informació de la ciutat.  Laplicació, gratuïta per a mòbils i tablets i disponible per a Android i iOS, permet obtenir informació útil i actualitzada tant del municipi, com dels comerços i establiments locals, així com de les associacions i col·lectius.

NOU CANAL DE COMUNICACIÓ
Una dels seus principals característiques és la participació dels comerciants locals en esta aplicació, ja que podran gestionar i actualitzar ells mateixos les seves pròpies ofertes, que arribaran directament a l’usuari. “És un canal més per arribar als ciutadans i també a la gent que ens ve a visitar”, assegura el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, que apunta que, a més d’oferir informació institucional, “l’objectiu és que totes les activitats econòmiques de la ciutat hi sigui presents”. En aquest sentit, Ortiz  creu que la nova app és “important per al petit comerç perquè és una eina gratuïta per anunciar-se i perquè en un temps qui no estigui al món app no existirà”. L’aplicació és un “canal de comunicació potent”, apuntava Eduard García de l’empresa Mostrarium: “Es tracta d’una app que integra tantes app com pugui haver-hi a la ciutat” i tot usuari que tingui un smartphone la podrà fer servir”. De moment la nova app ja compta amb 80 aplicacions actives, però l’objectiu “és anar molt més enllà”, destaca García.

La nova eina és, segons l’alcaldessa Carme Carmona, una manera de “posar Cerdanyola a les mans de tothom” i permet a l’Ajuntament complir un nou paràmetre en la categoria d’administració oberta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?