‘Un violador en tu camino’, perfomance a la plaça de l’Abat Oliba

7a4010c728df5112a2a660b7127561f8

El col·lectiu feminista La Figa Rebel ha convocat per demà dissabte (12 hores, plaça de l’Abat Oliba) la performance ‘Un violador en tu camino’. A les 11.30 hores es farà l’assaig de l’himne al Carrer del Parc Nou. L’actuació, va néixer a Xile com a resposta a causa de “l’estat d’emergència feminista” i davant d’una situació de repressió governamental enfront les protestes ciutadanes per abusos i violència policial.

“Es convida de manera exclusiva a les dones de Cerdanyola i les que vulguin participar, a una trobada no-mixte i transinclusiva, amb la intenció de mostrar sororitat amb la lluita feminista xilena”, es demana des del col·lectiu feminista. A les persones que vulguin participar-hi, es demana que duguin un antifaç per tapar els ulls, opcional caputxa negra i la lletra apresa de casa. ‘Un violador en tu camino’ s’ha fet viral i milers de dones han participat d’aquesta denúncia arreu del món que s’ha convertit en tot un himne feminista. “Tot i que lluny de ser un acte festiu, és una protesta contra la violència masclista i una lluita que s’ha transformat en quelcom global, de totes, amb la intenció de combatre el patriarcat conjuntament”, destaca la Figa Rebel.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?