Un total de 638.000 euros per a les beques escolars del curs 2022-2023

back-to-school-1576792_960_720

L’Ajuntament de Cerdanyola destinarà inicialment 638.000 euros, un 18,14% més que el curs passat. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà del dia 21 de març al 20 de juny de 2022.

La convocatòria està adreçada als i les alumnes d’escoles bressol municipal, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial empadronats/des a Cerdanyola del Vallès. Com en els darrersa anys, es prioritza la presentació tel·lemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i només en aquells casos de que no sigui possible es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per:

  • Llibres, material escolar per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària en escoles ordinàries i aquells infants matriculats en un centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que no siguin beneficiaris de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
  • Material escolar per alumnat matriculat en escoles d’educació especial, sempre i quan hagi deixat de ser beneficiari de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
  • Equips informàtics personals. Aplicable únicament al curs en que s’inicia el treball amb equips informàtics personals.
  • Llicències digitals, plataformes on-line i /o programari, per l’alumnat dels centres que disposi del projecte de treball amb equips informàtics personals
  • Llars d’infants i Escoles Bressol Municipals d’altres municipis,  per a infants nascuts l’any 2020,  2021 o 2022.
  • Assistència a colònies i sortides de fi d’estudis, per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària.
  • Menjador escolar per alumnat matriculat en escoles bressols municipals de Cerdanyola,  per a infants nascuts l’any 2020, 2021 o 2022 i aquell que cursi educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria en escoles ordinàries i centres d’educació especial, que disposin de menjador a les seves instal·lacions

No entren dins d’aquesta convocatòria l’alumnat en acolliment residencial en centres sufragats per la Generalitat de Catalunya. I l’alumnat matriculat en el Centre d’Educació Especial de Jeroni de Moragas o qualsevol altre centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que segueixin sent beneficiaris del règim de beques escolars del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Els/les alumnes de centre d’educació especial que estiguin cursant PFI, per estar sotmesos a un règim especial.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?