Un total de 43.468 persones podran votar a Cerdanyola si les eleccions són el 14-F

6ddb2450462828abf9aabc88d6bfb7fe-1280x850

A l’espera de conèixer la resolució definitiva del TSJC, l’Ajuntament de Cerdanyola va realitzar el sorteig per a designar a les persones que hauran d’ocupar les meses electorals si finalment es manté la convocatòria de les Eleccions Autonòmiques el 14 de febrer. En total va ser escollides 666 persones com a càrrecs de mesa; 1 president i 2 vocals per mesa, més dos suplents per a cada càrrec. En total hi haurà 74 meses en 16 col·legis electorals i 3.468 persones podran votar a Cerdanyola

L’ordenament legal estableix que el president i els vocals de cada mesa electoral estan designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones incloses a la llista d’electors que sàpiguen llegir i escriure i siguin menors de setanta anys, si bé a partir dels 65 anys podran manifestar la seva renúncia en el termini de set dies. El President haurà de tenir el títol de batxiller o el de formació professional de segon grau o subsidiàriament el de graduat escolar o equivalent.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d’un espai al web municipal en què es pot consultar el cens electoral i el col·legi electoral que li correspon a cada elector.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?