Un total de 43.418 persones podran votar als 13 col·legis electorals de Cerdanyola

6f7af10029bcf59a35635b8213d55753

Un total de 10 candidatures es presenten a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSCCP), Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra unida i Alternativa-Moviment d’Esquerres-Entesa (ICV-EUiAMES-E), Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Compromís per Cerdanyola-Candidatures Alternatives del Vallès-Poble Actiu (CompromisXC-CAV-PA), Bloc Municipal de Catalunya (Bloc Municipal de CAT), Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM), Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía (C’s), Partido de los Emprendedores de Cerdanyola (PENN) i Gent per Bellaterra són les 10 candidatures que els 43.418 electors de Cerdanyola podran votar.  En total s’han designat 576 ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys per a les 64 meses distribuïdes en 13 col·legis electorals del municipi. D’altra banda, des d’aquesta publicació i amb la col·laboració d’EMA Publicacions i Publicitat, es repartiran durant tot el matí de dilluns fulletons amb els resultats electorals als comerços de la ciutat

Seguiment de la jornada electoral al municipi

Durant tot el dia els ciutadans poden consultar el cens electoral a través del portal www.cerdanyola.cat, directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a l’edifici del consistori i a través dels representants municipals que estaran durant tot el dia als diferents col·legis electorals. Pel que fa al seguiment de la jornada, l’Ajuntament de Cerdanyola ha preparat un dispositiu d’informació al ciutadà a través del portal municipal www.cerdanyola.cat, dels perfils de Facebook: https://www.facebook.com/ajuntament.cerdanyoladelvalles i de twitter: https://twitter.com/cerdanyola; i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Les webs municipals oferiran informació sobre els índex de participació a les 14 i a les 18 hores i a partir del tancament de col·legis. A les 20 hores del vespre es facilitarà l’índex de participació total i el resultat dels comicis. L’emissora municipal Cerdanyola Radio i el diari digital Cerdanyola.info donaran la cobertura habitual durant la jornada electoral.

D’altra banda, des del Cerdanyola al Dia, amb la col·laboració d’EMA Publicacions i Publicitat, es repartiran durant tot el matí de dilluns fulletons amb els resultats electorals als comerços de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?