Un Tot Sants marcat per la segona onada de la covid-19

cementiricerdanyola

El cementiri de Cerdanyola s’està preparant per a celebrar el primer Tot Sants de l’era coronavirus. L’empresa Truyols Serveis Funeraris, responsable de la gestió del cementiri, ha dissenyat un protocol amb nous mètodes per garantir que les mesures de seguretat es compleixin tant l’1 de novembre com els dies anteriors.

Horaris d’obertura al públic

  •  25 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 8:30h a 19h
  • 26, 27, 28, 29 i 30 d’octubre i 2 de novembre de 8:30h a 12:30h i de 14h a 17h

Per a l’ocasió, s’han establert mecanismes addicionals dirigits exclusivament a controlar i garantir que es compleixen tres aspectes importants: les distàncies de seguretat, els aforaments i la neteja i desinfecció.

Pel que fa a les distàncies de seguretat, el cementiri comptarà amb uns recorreguts marcats amb cintes i balles que dirigiran als assistents en unes úniques direccions disminuint així les possibilitats de topar entre les persones i evitar les aglomeracions. Els bancs estaran precintats perquè ningú pugui seure.

A les entrades hi haurà personal controlant l’aforament i donant informació sobre els recorreguts, així com les normes de seguretat en general.

Pel que fa a les mesures de neteja i desinfecció es reforçarà el personal de neteja i hi hauran varis punts de distribució de gel hidroalcohòlic. D’altra banda es col·locaran cartells informatius recordant les normes de seguretat com l’ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat i l’ús de gel hidroalcohòlic.

Durant els dies que es preveu més afluència estarà present la Creu Roja ofereint el servei sanitari de primers auxilis. A més, també les persones voluntàries de la Creu Roja col·laboraran en el control d’accés, la distribució de gel hidroalcohòlic i prestaran ajuda a les persones usuàries que necessitin ajuda per dispositar flors a les sepultures.
Transport públic

El diumenge 1 de novembre, la línia urbana SU1 tindrà servei especial amb horaris de dissabtes i recorregut fins al Cementiri Municipal. Les sortides des del passeig d´Horta (CAP) començaran a les 08:30h i tindran lloc cada hora fins a les 19:30h. D’altra banda, les sortides des de Can Coll s’iniciaran a les 9:02h i passaran cada hora fins a les 20:02h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?