Un Sant Martí per a tots els públics

67df04ded316a5b3c8f749febe0cedd2

La ciutat viurà quatre dius intensos de festa de tardor entre divendres i dilluns. Un ampli programa amb activitats per a petits, joves i grans 

La 39a Festa de Tardor ja està preparada i ara l’organització només espera que acompanyi el bon temps perquè la ciutadania pugui viure amb intensitat un programa que s’allargarà del 10 al 13 de novembre. “Variat, equilibrat i per a tots els públics”, eren les paraules amb les quals la Comissió de Festes de Sant Martí definia la programació d’una festa que enguany compta amb el cartell d’Alejandra González, alumna de l’IES Jaume Mimó. En les pàgines centrals d’aquesta revista trobareu tot el programa detallat.

SANT MARTÍ ROCK I IMPRO HORROR SHOW
A més de les activitats que en els últims anys s’han consolidat amb un gran èxit de públic, enguany hi ha dos grans novetats. La primera serà el Sant Martí Rock divendres 10 (23h) a la plaça Jaume Grau i Altayó. L’actuació de Devonem, Camellos i Medalla és una aposta de la Comi Jove. La segona novetat arribarà diumenge (18.15 hores) a l’envelat de la plaça de Sant Ramon, epicentre de la festa, on tindrà lloc l’Impro Horror Show. Estracta d’un espectacle amb molta interacció del públic que s’està representant al Teatreateneu de Gràcia amb èxit de públic. Amb un preu de cinc euros aquesta és l’única proposta de pagament de l’extens programa festiu.
PREGÓ DE BAMBALINA
La festa començarà el divendres 10 amb ‘Contes de Sant Martí per a infants i gegants’ a l’envelat de la plaça Sant Ramon. A la tarda -i dissabte i diumenge durant tot el dia- s’obrirà el mercat medieval als carrers de Sant Ramon, Sant Martí i Sant Francesc. A les 19h tindrà lloc el pregó a càrrec del grup Bambalina i a les 19.30 hores – teatre Ateneu- l’acte que dóna el toc solidari junt amb el ‘Cerdanyola Coopera’ (Dia Europeu de la Solidaritat Local amb espectacles, tallers, mostra d’entitats, artesania, comerç just i degustacions el matí de dissabte a la plaça de l’Abat Oliba) a la programació: el festival solidaritat en dansa de Turó Solidari que enguany porta el títol de ‘Blues per la pau’. A les 22 hores, l’envelat acollirà la sempre multitudinària desfilada de moda ‘Cerdanyola Apassiona’t’.

ELS ACTES DESTACATS DE DISSABTE I DIUMENGE
Dissabte serà el torn de la matinal Harley-Custom pels carrers de la ciutat, el Correfoc dels Joves Diables de Cerdanyola i de la V Nit Jove -amb les actuacions de 37 grados, Opatov i The Teasers Band-, entre d’altres. I si dissabte és el dia de les motos, el matí de diumenge 12 estarà protagonitzat per la concentració i exposició de cotxes antics al Parc del Turonet. Com sempre la festa vol ser una forta expressió de la cultura popular i la cercavila de Sant Martí serà enguany un dels seus màxims exponents amb la participació de més entitats. Al migdia serà el torn de la Diada Castellera dels Martinets de Cerdanyola a la plaça de l’Abat Oliba i de II Mostra Gastronòmica de la Festa de Tardor. A la tarda, després de l’Impro Horror Show, l’envelat acollirà el concurs de talents Tu tens Talent (TTT), que en aquesta ocasió estarà presentat pel mag cerdanyolenc Óscar Sanjuan.

UN DILLUNS FESTIU A CERDANYOLA I MOLT INFANTIL

Finalment, dilluns 13 -dia festiu a la ciutat- estarà protagonitzat pels més petits de la casa amb inflables i altres jocs a la plaça de l’Abat Oliba durant tot el matí. A les 9 hores serà el moment per a l’esport amb el torneig ‘Sant Martí va al futbol’ a la Bòbila. A la tarda, el programa festiu continuarà amb l’actuació infantil ‘Caulababa amb molestin les disculpes’ a la carpa de la plaça Sant Ramon (16.30 hores). En el mateix espai, però una hora després, la 39a edició de la Festa de Sant Martí es clourà amb el ball amb Remember Show i una xocolatada per a tothom. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?