Un protocol regula ja l’assistència de públic a les instal·lacions esportives

FB_IMG_1601762228273

Cerdanyola ja té en funcionament un protocol per regular l’assistència de públic a les instal·lacions esportives municipals. Aquest protocol està subjecte a l’evolució de la pandèmia a la ciutat.

El document contempla la possibilitat d’assistència als partits, ja siguin amistosos o oficials, a una persona acompanyant per esportista. Aquesta persona haurà de portar mascareta en tot moment, mantenir sempre la distància de seguretat i seguir la senyalització de la instal·lació i les indicacions de les persones responsables de les activitats. A més, aquesta persona acompanyant haurà d’ubicar-se en els llocs habilitats sense poder circular per la instal·lació: entrarà just abans de començar el partit i no podrà sortir fins a la finalització, moment en el qual haurà de sortir obligatòriament.

D’altra banda, es manté la prohibició d’assistència de públic en general als entrenaments i partits. Aquestes activitats hauran de seguir a porta tancada, amb l’excepció de l’assistència de les persones acompanyants en cas de partits. En aquest sentit, s’haurà de fer un control per escrit, per part de les entitats organitzadores, de totes les persones que assisteixin a la instal·lació com acompanyants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?