Un parc de Nadal substituirà la pista de gel

7779d18a61414ff94a179235d0ab0ca4

Després de quatre anys d’èxit amb la pista de gel, Cerdanyola Comerç i Serveis ha decidit “potenciar una cosa diferent” com a protagonista de la campanya nadalenca. Un parc lúdic de Nadal adreçat a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies ocuparà una carà de 600 m2 al Parc Xarau des del 22 de desembre al 4 de gener (de 10 a 14 i de 16 a 21 hores). “Fa molts anys que a Cerdanyola no es fa res en aquest sentit, és una proposta molt familiar i transversal”, valorava el president de l’associació de comerciants, Xavi Olivé, que posava en valor que la proposta és lúdica però amb un enfoc clarament educatiu.

11 ESPAIS DIFERENTS

La carpa es dividirà en diferents zones de jocs per edats, amb moqueta i estarà dividit en 11 espais diferents amb un arbre de Nadal artificial al centre. Entre d’altres, hi haurà la zona d’escenari, la d’inflables, la de petita infància (jocs de fusta, caixa del tresor), la de lectura (amb la col·laboració de la Biblioteca Central), la d’aventura (a partir de cinc anys), i també disposarà d’un servei de bar.  Cerdanyola Comerç i Serveis també ha creat un personatge, la Roser, que serà la imatge i la guia del Parc i de l’associació. “Serà un personatge que tindrà recorregut al llarg de l’any”, avançava Olivé. L’entitat té previst fer activitats -tallers, caga-tió i Patge Reial, entre d’altres- que anunciarà en els propers dies.
 
ELS COMERÇOS ASSOCIATS REPARTIRAN VALS DESCOMPTE DE DOS EUROS

Per accedir al Parc de Nadal, les entrades tindran un cost de 5 euros en horari de matí i de 6 euros per la tarda. El tiquet inclou l’entrada d’un adult acompanyant. A més, tots els comerços associats lliuraran descomptes per valor de 2 euros als seus clients. Com ja feia amb la pista de gel, l’Ajuntament torna a col·laborar amb la nova iniciativa dels comerciants. “És una proposta innovadora, més ambiciosa i amb una vessant pedagògica molt interessant”, valorava la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro. Per la seva banda, l’alcalde Carles Escolà remarcava que el suport al comerç local és una les prioritats del govern municipal. “Esperem que la proposta serveixi perquè els cerdanyolencs es quedin a la ciutat per fer les seves compres de Nadal”, desitjava el batlle.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?