Un ‘Nadal Dolç’ amb activitats, sorteig de 5.000 euros i un torró fet a Cerdanyola

nadal1

Els dolços centraran la campanya nadalenca de Cerdanyola Comerç i Serveis. Amb el lema ‘Un Nadal dolç’ l’entitat tornarà a sortejar 5.000 euros en premis, organitzarà diferents activitats i, com a gran novetat, es podrà adquirir un torró fet a Cerdanyola. Tot i que els comerciants es mantenen a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia, afronten el Nadal amb molta il·lusió. “És una campanya que pot agradar molt i que serà molt positiva”, creu el president de l’entitat, Xavi Olivé.

Una creació de la pastisseria Xarop

Des d’associació de comerciants es va pensar que seria un atractiu més de la campanya nadalenca la creació d’un dolç i es va fer l’encàrrec a la pastisseria Xarop. “Vam pensar en fer un torró de cítrics que quedava molt bo, tenia més durabilitat més llarga que un pastís i era una cosa diferent al que fem normalment. Un producte clàssic amb un aire nou”, explica Laura Lladó, de la Pastisseria Xarop. “Ens fa molta il·lusió i ha quedat molt xulo”, afegia Olivé. El torró – fet a base de xocolata, ametlla, praliné i amb un toc cítric -que es podrà comprar a la Pastisseria Xarop a partir de divendres.

Sorteig de 5.000 euros

Com ja va fer l’any passat, Cerdanyola Comerç i Serveis sortejarà 5.000 euros en vals -3 premis de 1.000 euros, dos premis de 500 euros i quatre premis de 250 euros- per bescanviar en establiments associats. Per participar cal omplir el passaport amb 10 segells diferents que es poden aconseguir al fer qualsevol compra als establiments associats o a les activitats no itinerants que organitza Cerdanyola Comnerç i Serveis. Del 26 de novembre al 7 de gener el passaport es podrà dipositar a les urnes ubicades a l’Estanc de Canaletes (avinguda Canaletes, 15), Nens i Nenes (Sant Martí, 93), Perruqueria Carmen i Ramon (Sant Ramon, 186), Opticalia Florit (avinguda Catalunya, 58), Bolsos Gasol (Galeries Unicentro) i a Xavi Marín Fotografia (Sant Casimir, 25). El sorteig es realitzarà el 8 de gener després del concert familiar ‘Anem amunt’ dels Atrapasomnis (18h, teatre Ateneu). Cal reserva prèvia a https://reserves.cerdanyolacomercial.cat/ a partir del 27 de desembre.

Una dotzena d’activitats

El programa d’activitats començarà el 12 de desembre amb un taller de piruletes de xocolata Little Xef i del 17 al 24 de desembre hi haurà una activitat diària com espectacles itinerants, taller d’elaboració de dolços o un tió gegant amb animació musical. A tots els espectacles de plaça s’instal·larà una urna on es podran dipositar joguines per col·laborar en la campanya ‘Una Nit d’Il·lusió per a tothom”.

A més, tots els establiments associats estaran guarnits amb un element decoratiu elaborat per Aran i s’instal·laran novament fils musicals pels eixos comercials de la ciutat en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola.

Per la seva banda, l’alcalde Carlos Cordón agraïa tota la feina que realitza Cerdanyola Comerç i Serveis per fer la millor campanya de Nadal possible. “El Nadal ens agrada molt al govern municipal i divendres es podrà veure en l’encesa de llums a la plaça de l’Ajuntament. A més, volem arribar a tots els barris amb un detall de Nadal, generar il·lusió en la ciutadania i que això reverteixi en els comerços de la ciutat, que dediquen molt esforç per aixecar cada dia la persiana en moments complicats”, valorava l’alcalde, que convidava la ciutadania a gaudir del Nadal a Cerdanyola i aprofitar l’ampliació de la campanya de vals de compra per al comerç i la restauració fins al 9 de gener. “Entre totes i tots fem ciutat i aquí estem per continuar treballant plegats”, remarcava el batlle, que anunciava que des del consistori es treballa per tenir cavalcada i Tres Tombs.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?