Un estudi analitzarà el comerç i la restauració de Cerdanyola

0b242dd5a6f3b60d9c07a5d96a2bc449

Té un cost de 14.483 euros que es finança a parts iguals entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i estarà enllestit a finals de juny 

L’Ajuntament ha encomanat un estudi sobre el comerç local per conèixer quins són els hàbits comercials de la ciutadania, quina és la situació actual del comerç i la restauració local i plantejar línies d’actuació de cara al futur per aquests dos àmbits. L’estudi, que té un cost de 14.483 euros i es finança a parts iguals entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, estarà enllestit a finals de juny.

ELS COMERCIANTS HO VEUEN AMB BONS ULLS
L’empresa que l’elabora, que va presentar-lo en el marc de l’últim Consell Municipal de Comerç, proposa que el document resultant sigui un element útil, que permeti saber quines propostes comercials funcionen i quines no a la ciutat, o què compra la ciutadania a Cerdanyola i què no. Sense oblidar on ho fa i per quin motiu. A banda d’esdevenir una base per elaborar un Pla Estratègic pel Comerç i Restauració de la ciutat, s’apunta des del consistori. Per a l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis la primera impressió de la iniciativa ha estat bona: “És molt complet i ampli. A priori, després de les explicacions i la presentació de l’encarregada de l’estudi, trobem que pot ser una bona eina de cara al present i futur del sector, ja que a banda d’analitzar la realitat del comerç, també farà propostes de millora i es traçarà un full de ruta”, assegura el president de l’entitat, Xavi Olivé.

Per fer l’estudi caldrà la col·laboració dels comerciants i restauradors, així com altres agents implicats en l’activitat econòmica, i es demanarà l’opinió de la ciutadania cerdanyolenca i d’altres municipis propers. En concret, es faran 400 enquestes presencials en diferents horaris a ciutadania de diverses edats. Un 80% seran persones de Cerdanyola i el 20% restant de municipis veïns, ja que es busca conèixer l’opinió de la població local i d’altres ciutats per la mobilitat de la gent, que fa que es desplaci per algun motiu al poble del costat i aprofiti per fer les compres. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?