Un CB Cerdanyola al Dia històric no perdona a Barberà

WhatsApp Image 2022-12-05 at 11.15.07

Els de Cerdanyola s’imposen a la UE Barberà en un partit de la part alta de la classificació. Durant aquesta 10a jornada de Copa Catalunya el primer equip del CB Cerdanyola visitava les instal·lacions de Can Serra de Barberà del Vallès.

Amb un pavelló ple fins a la bandera, els de Jordi Cornellà volien mantenir-se al capdavant de la classificació de Copa Catalunya. Però  l’equip veí va mostrar caràcter i no va deixar de lluitar en cap moment. Durant els dos primers quarts del partit va predominar una dura defensa, sense permetre que cap dels dos equips poses distancia amb l’altre. Sumat a un baix encert exterior, els de Cerdanyola marxaven al descans tan sols 3 punts a sota al marcador, 28-25.
A la represa, el primer equip del CB Cerdanyola va imposar el seu ritme alegre, ofensiu i generós. Cosa que va permetre marxar per 5 punts abans de començar el darrer període. Un últim quart sòlid en defensa i seriós en atac van decantar el marcador a Favor del cerdanyolencs per 62-68. Destacar l’actuació del Pol Monés, que retornava a les pistes de joc després d’una lesió, amb 15 punts. El Pol Martínez i el Carlos López, claus durant el transcurs del match.
Amb una jornada de descans pel mig, els de Cerdanyola rebran al PEM Guiera al sempre difícil i combatiu CB Ripollet el dissabte 17.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?