Últims dies per visitar ‘Música de cámara’, l’exposició d’Outumuro al MAC

np_expo_outumuro_mac

El Museu d’Art de Cerdanyola s’acomiada de l’exposició ‘Música de Cámara’ de Manuel Outumuro, autor del cartell del XXX Festival Internacional del Blues de Cerdanyola.

L’exposició, que es pot visitar fins al 23 de gener, es configura com un recull de 40 retrats que exploren el vincle que Outumuro ha establert amb el món de la música, tot presentant-se en una crònica visual única protagonitzada per compositors i intèrprets del panorama musical de les últimes dècades, tancant-se amb la nova imatge del Festival del Blues d’enguany. La bona rebuda de l’exposició, i l’interès que desperta l’obra del fotògraf, han provocat que ara l’exposició es traslladi ara al Museu Abelló de Mollet del Vallès, on es podrà visitar des del 28 de gener fins el 16 d’abril.

Qui és?

Especialitzat en fotografia de moda, Outumuro (Ourense, 1949) esdevé, des dels anys 90, un veritable referent en aquest àmbit, també amb reconeixement internacional. La seva càmera esdevé un testimoni de la història de la moda de les últimes dècades, però també del cinema. A més de membre de la junta directiva de l’ADG-FAD, Outumuro ha col·laborat amb revistes com Vogue, Elle o Marie Claire, i  la seva obra s’ha exposat al Museu del Disseny de Barcelona, al Palau Robert, al Museo del Traje o, actualment, al Liceu.

Entre els retratrats, hi trobem conegudíssims noms que van des de Betty Misiego a Sílvia Pérez Cruz, passant per Rossy de Palma, Lolita, Alaska, Jeanette, Lang Lang, Bebe o Ricky Martin, entre d’altres. Totes elles configuren aquesta història visual, capturada per l’objectiu d’Outumuro, que en paraules de Teresa Sesé, és un “fabuloso compositor de imágenes, meticuloso y perfeccionista, que dibuja mediante su objetivo con el mismo afán creador con el que un pintor aborda un lienzo en blanco”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?