Últims dies per visitar ‘La resistència i la deportació de les dones’ a Ca n’Oliver

WhatsApp Image 2023-04-27 at 12.31.45

El Museu de Ca n’Oliver acull fins al 8 de maig l’exposició ‘Resistents i deportades’. La mostra repassa la lluita de les dones per descobrir la participació de les dones en la lluita contra els feixismes durant la primera meitat del segle XX.

Aquesta exposició tracta sobre la història de la resistència i la deportació femenina, a partir de la trajectòria de dones de diferents nacionalitats d’Europa, amb especial èmfasi en les dones republicanes espanyoles i en la història i evolució del camp de Ravensbrück. El contingut de la mostra combina informació històrica amb textos i dibuixos extrets d’obres de les pròpies deportades.

La mostra vol recordar les històries de les dones de l’exili republicà que van formar part de la resistència francesa contra l’ocupació dels nazis i es va enfrontar a la repressió, la persecució i la deportació als camps de concentració. Ha estat produïda per l’Amical Mauthausen.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?