Última sessió de l’any del Cafè amb Lletres amb Carlota Gurt

cafe_amb_lletres_desembre_np

L’escriptora presentarà el llibre Sola (Proa : 2021) al Cafè amb lletres de desembre en un acte conduït pel periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca. La sessió del Cafè amb lletres serà presencial a la Biblioteca Central de la ciutat i virtual a través del canal municipal a YouTube. Es farà el 16 de desembre a partir de les 19 h i no caldrà fer reserva prèvia encara que l’aforament serà limitat

El llibre de Carlota Gurt ens presenta la Mei. Una dona que després de naufragar en la feina i immersa en l’apatia matrimonial, s’aboca a escriure instal·lada a la casa del bosc de la seva infantesa, on s’encararà rabiosament a la grisor del seu passat, a un present inoportú i a un futur a la deriva. Aquesta és la crònica d’una rebel·lió. És la història de la seva solitud impenitent narrada en un compte enrere agònic de 185 dies. Però, què és la solitud? Una realitat objectiva o un estat d’ànim? Una benedicció o una condemna? Potser tot alhora. Però una cosa és segura: de la solitud no en sortim indemnes. Escrita en la característica prosa vivíssima i visual de l’autora, Sola és també el seu esperat debut en el gènere de la novel·la.

Biografia

Carlota Gurt Daví (Barcelona, 1976) és traductora. Llicenciada en Traducció i Interpretació, Humanitats, Empresarials, Estudis de l’Àsia Oriental i Comunicació Audiovisual. Entre 1998 i 2010 va treballar en el camp de les arts escèniques amb La Fura dels Baus i al Festival Temporada Alta. Va debutar com a escriptora amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit (Proa:2020), que va guanyar el premi Mercè Rodoreda 2019.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?