Tret de sortida al Nadal: els llums s’encenen avui

WhatsApp Image 2022-11-30 at 17.33.51

Avui dijous 1 de desembre serà el punt de partida oficial del Nadal cerdanyolenc amb l’encesa dels llums a més d’una trentena de carrers i edificis municipals.  L’acte d’encesa de llums comptarà amb la màgia de la Fada Alba, l’encarregada de portar la llum de la màgia del Nadal a la ciutat. L’acte comptarà amb el concert de benvinguda del Nadal a càrrec de La Golden Beat i amb l’espectacle de dansa i llum dels Brodas Bros. Al llarg de la tarda no faltarà la xocolatada popular i un taller de maquillatge màgic.

Es destina més pressupost

El pressupost destinat aquest any als llums de Nadal ha estat de 254.000 euros, superant la xifra de l’any passat, quan s’hi van destinar 179.236 euros. Els llums nadalencs il·luminaran més d’una trentena de carrers i fins a 11 edificis municipals. A més també s’han instal·lat cinc arbres de Nadal i tres figures 3D Gegants a diferents punts de la ciutat.

Els espais que enguany han quedat il·luminats són: places Constitució, Pla de les Alzines, Estatut, Colon, als carrers Reis, Santa Anna, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon, Santa Marcel·lina, Sant Salvador,  Bonasort i Sant Antoni, a les avingudes Argentina, Catalunya, Primavera, Espanya, Creu Roja i Canaletes, al passeig Cordelles, a la ronda de Cerdanyola i a la carretera de Barcelona. A més, aquest any s’afegeixen els carrers Nostra Senyora dels Àngels, Prat de la Riba, Diagonal i Sant Casimir, l’avinguda Còrdova i la plaça Sant Medir.

S’han instal·lat arbres de Nadal a la plaça de Francesc Layret (davant de l’Ajuntament), a la plaça Universal, al davant de la parròquia del Roser i a la plaça Sant Ramon i s’han il·luminat les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art, els Mercat Serraperera i Fontetes, al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera i els centres cívics de Banús, Serraperera i Fontetes l’Ateneu i l’Arxiu. A més, alguns punts de la ciutat acolliran espais màgics de llum i personatges nadalencs amb figures 3D gegants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?