Tres setmanes amb activitats per a joves d’entre 17 i 29 anys

nitjove

El programa Nits d’Estiu Jove, impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola, finalment se celebrarà enguany per primera vegada després que l’any passat se suspengués la seva estrena per la pandèmia. La programació per a joves d’entre 17 i 29 anys es divideix en tres àmbits -Gastronomia, Coneixement i Espectacles- i tindrà lloc durant tres setmanes de juliol. A excepció d’una activitat a la piscina Municipal del Turonet, totes les activitats es faran al pati de Ca n’Altimira a partir de les 19 hores.

Totes les activitats, que requereixen inscripció prèvia via cerdanyola.cat/joventut, es faran al vespre (al voltant de les 20 h) i tindran lloc al pati de Ca n’Altimira. Només un dels espectacles es farà a la Piscina Municipal del Turonet. El programa seguirà en tot moment les mesures sanitària contra la covid-19.

Gastronomia els dimecres

Els dimecres les Nits d’estiu Jove es dedicaran a la gastronomia. El 7 de juliol el restaurant L’Autèntic oferirà un taller de maridatge de formatges. El 21 de juliol el mateix restaurant serà el responsable d’un maridatge d’olives. El 28 de juliol el restaurant Nakuma protagonitzarà un showcooking japonès.

Tallers de coneixement els dijous

Els dijous es dedicaran a tallers de coneixements. El 8 de juliol tindrà lloc el recital de poesia ‘Semillas’ amb DJ i micro obert perquè els participants puguin recitar les seves creacions. El 22 de juliol s’oferirà un tupperxex inclusiu a càrrec de La Sex Truck. I el 29 de juliol es realitzarà un taller de macramé per a tests penjants a càrrec de Soul Design Bcn.

 

Espectacles els divendres

Els divendres serà el torn dels espectacles. El 9 de juliol la piscina municipal del Turonet serà l’escenari d’una particular sessió de cinema amb els millors curtmetratges del Fantosfreak. El 23 de juliol tindrà lloc una sessió de microteatre a càrrec de Parapa i el 30 de juliol Planeta Impro portarà el seu espectacle Improshow a Cerdanyola.

Els joves, un sector oblidat a l’agenda d’activitats del municipi

“Amb les Nits d’Estiu Jove volem materialitzar i garantir una oferta de qualitat per als joves”, remarcava el regidor de Joventut, David González, durant la presentació del programa, on ha recordat que “a Cerdanyola ha mancat una oferta d’oci per a joves”. La primera edició havia d’haver-se fet l’any passat, però finalment la pandèmia ho va impedir, tot i que les inscripcions es van arribar a obrir durant dos dies. “La resposta va ser bona i ara hem de veure què funciona i què no”, apuntava el dinamitzador del Casal de Joves, Joel Garcia. En aquesta línia, l’alcalde Carlos Cordón, anunciava que la proposta “ha vingut per quedar-se” i assegurava que el govern municipal continuarà “treballant per tenir més activitats per aquesta franja d’edat” a la nostra ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?