Tres guardons per a tres projectes socials

ae252c0654e8edaca099dba64773f3f2

‘Obre la teva ment’, ‘Increïble comestible’ i ‘Artesania i costura’ són els tres projectes que enguany s’han beneficiat del retorn social, el suport econòmic que Compromís per Cerdanyola destina al desenvolupament d’iniciatives de caràcter social. El pressupost anual, de 4.000 euros procedents de la cessió de part del salari dels regidors de CxC, ha permès que cada projecte rebi una ajuda de 1.000 euros, de manera que la quantitat restant anirà agregada al retorn social de la següent convocatòria.

LES CARACTERÍSTIQUES DELS PROJECTES PREMIATS
En representació del Servei de Rehabilitació de Cerdanyola, Esther Niñá va presentar ‘Obre la teva ment, l’estigma és una realitat’, un vídeo fet d’entrevistes i un lip dub per conscienciar la societat contra la discriminació dels trastorns mentals. “L’objectiu és que la gent vegi el vídeo per trencar l’estigma social que hi ha per culpa de la ignorància”. Per altra banda, Maria Dolors Izquierdo i Neus Garcia van exposar ‘Increïble comestible’, una iniciativa nascuda a la Gran Bretanya per conrear horts urbans que cada vegada té més presència a Cerdanyola. Finalment, Marta Buxó i Garci Mora van explicar la tasca de l’associació La Gresca i, concretament, del projecte ‘Artesania i Costura’, que lluita per “fer front a l’exclusió social i a l’aïllament de dones d’edat madura que se senten soles”. Per fer-ho, l’associació proposa un punt de trobada amb activitats de costura al centre cívic de la Mancomunitat. – Oriol Company

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?