Tres dies de Tast de Cuina Mediterrània a la plaça Abat Oliba

cuinaok

Després dels dos anys d’aturada per la pandèmia, el IV Tast de Cuina Mediterrània tornarà a celebrar-se del 30 de setembre al 2 d’octubre. La cita, que com en altres ocasions torna a coincidir amb el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, tindrà lloc a la plaça de l’Abat Oliba amb la participació d’una quinzena de bars i restaurants de la ciutat.

En l’última edició, celebrada al 2019, hi van participar 12 restaurants i 9 bars. “Recuperem el tast amb molta il·lusió perquè estigui a l’alçada dels que hem fet fins ara, malgrat que ens aquests dos anys de pandèmia uns quants restaurants han hagut de plegar”, destacava el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro. “Ha costat molt organitzar-ho perquè molts restaurants no tenen els mateixos recursos abans que la pandèmia”, afegia molt convençut del paper que juga la iniciativa en el sector: “El Tast de Cuina és una promoció directa per als establiments perquè per allà hi passaran milers de persones. A més, enguany estem contents perquè es fa un pas endavant qualitatiu en el muntatge”.

Divendres i dissabte l’horari serà de 20 a 23 hores i diumenge d’11 a 20.30 hores. La novetat és que diumenge la jornada s’allargarà també per la tarda amb la incorporació del berenar del tast de 17 a 20.30 hores. Com en les altres edicions, diumenge d’11 a 15.30 hores tindrà lloc el vermut del tast. També es comptarà amb música en directe: memphis Train (divendres, 21 hores), Mr. Dynamite James Brown experience (dissabte, 21 hores), Lindy Hoppers Band (diumenge, 12 hores) i Lisa Blues & Black cats Souls (diumenge, 18h). Com a novetat, enguany hi haurà un taller de brotxeta salusable amb fruites (11.30 i 17.30 hores). “Sabem que si el temps acompanya la resposta de la ciutadania està garantia”, asseguren des del Gremi. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, recordava que l’hostaleria i la restauració han passat moments complicats, però “continua amb empenta” per fer activitats que beneficien la ciutat.

Com funcionarà?
Com ja és habitual, el sistema de compra per gaudir del IV Tast de Cuina Mediterrània serà mitjançant tiquets d’un i dos euros. Es vendran a 3, 4 i 5 euros els plats i a 2 euros les begudes. “L’objectiu és que el públic pugui rotar pels diferents estands”, apuntava Castro. Els tiquets s’hauran de comprar a les guixetes que s’habilitaran a la plaça de l’Abat Oliba i després bescanviar per als plats desitjats en els establiments escollits.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?