Tres cares noves per a un Cerdanyola FC que jugarà la Copa del Rei

isaac-boque-amb-la-seleccio-sub-19

El 18 d’agost comença la pretemporada d’un curs que serà intens per als homes de Santi Lara. El primer equip de futbol sala del Cerdanyola FC ha tancat una plantilla de 13 jugadors i el 25 d’agost tornarà a jugar la final four de Copa Catalunya contra el FC Barcelona a Martorell.  A més, enguany els verds disputaran per primera vegada la Copa del Rei (primera ronda el 9 de setembre) i iniciaran la lliga el 16 de setembre.

 Les cares noves de l’equip són Rocabayera (Esplugues), Arnau Omella (Sala 5 Martorell) i  Isaac Boqué (Montcada), que arriba a Cerdanyola després de guanyar el Campionat d’Espanya sots-19 amb la selecció catalana. Els jugadors que segueixen són el capità Javi García,  Amores, Busi, Bernat, Josep, Jordi Sánchez, Héctor Albadalejo, Daniel Alonso, Adrián Hurtado (porter) i Pol Carmona (porter). Per contra, Ricardinho, Ramón (portero), Alex López i Jan no continuen a la disciplina del Cerdanyola FC.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?