‘Tragèdia i humor al Barroc’, concert de la JOC a l’Ateneu

concert JOC barroc tragèdia i humor

La Jove Orquestra de Cerdanyola inicia aquest 2021 amb el concert ‘Tragèdia i humor al Barroc’ (dissabte 7 de febrer, 19 hores) al teatre de l’Ateneu. La proposta comptarà amb la soprano Ana Puche com a convidada d’honor en un programa de música íntegrament barroca on es podran escoltar algunes de les àries més delicades de les òperes de Haendel així com la música i l’humor de Telemann que ens acostarà a una de les grans obres mestres de la literatura universal com és “El Quijote” de Miguel de Cervantes. Les entrades ja es poden comprar a https://entrades.fila12.cat/Espectacle/ShowId/11782/tragedia-i-humor-al-barroc. També es podran comprar presencialment a la taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

En aquest concert, la JOC es presentarà en format íntegrament de corda i adaptarà la seva sonoritat a la música barroca, obtenint el so més natural i buscant la ressonància dels instruments que la conformen, generant un gran contrast amb la tècnica del classicisme i romanticisme que ha mostrat l’orquestra en les seves últimes produccions. La Jove Orquestra de Cerdanyola, va néixer l’any 2009 de la mà de Pedro Pardo i d’un grup d’estudiants de l’escola municipal de música de Cerdanyola. Des de la temporada 2016/2017, la JOC està dirigida per Borja Mascaró, que ha portat a l’orquestra al Festival de Blues de Cerdanyola amb A Contrablues (2017), a tocar les Quatre Estacions de Vivaldi amb Kai Gleusteen (2017) o a interpretar la gran Simfonia nº7 de Beethoven en el desè aniversari de l’entitat (2020).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?