Totes les activitats per viure el Nadal a Cerdanyola

FFByDjyWYAUgvS1

La ciutat encara els últims dies de l’any amb gran protagonisme de les activitats nadalenques. Enguany, amb el lema ‘Un Nadal dolç’, Cerdanyola Comerç i serveis torna a sortejar 5.000 euros en premis.

El torró de Cerdanyola

Com a gran novetat, enguany es pot adquirir un torró fet a Cerdanyola. Des d’associació de comerciants es va pensar que seria un atractiu més de la campanya nadalenca la creació d’un dolç i es va fer l’encàrrec a la pastisseria Xarop. El torró – fet a base de xocolata, ametlla, praliné i amb un toc cítric – es pot comprar a la Pastisseria Xarop.

Com ja va fer l’any passat, Cerdanyola Comerç i Serveis sortejarà 5.000 euros en vals -3 premis de 1.000 euros, dos premis de 500 euros i quatre premis de 250 euros- per bescanviar en establiments associats. Per participar cal omplir el passaport amb 10 segells diferents que es poden aconseguir al fer qualsevol compra als establiments associats o a les activitats no itinerants que organitza Cerdanyola Comerç i Serveis. Fins al 7 de gener el passaport es podrà dipositar a les urnes ubicades a l’Estanc de Canaletes (avinguda Canaletes, 15), Nens i Nenes (Sant Martí, 93), Perruqueria Carmen i Ramon (Sant Ramon, 186), Opticalia Florit (avinguda Catalunya, 58), Bolsos Gasol (Galeries Unicentro) i a Xavi Marín Fotografia (Sant Casimir, 25). El sorteig es realitzarà el 8 de gener després del concert familiar ‘Anem amunt’ dels Atrapasomnis (18h, teatre Ateneu). Cal reserva prèvia a https://reserves.cerdanyolacomercial.cat/ a partir del 27 de desembre.

 Una Nit d’Il·lusió per a Tothom

Torna la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom i ho fa amb la mateixa fita de recollir joguines i llibres nous per a què els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis.

Durant el mes de desembre seran nombroses les activitats que es duran a terme a la ciutat i que inclouran en el seu desenvolupament la recollida de joguines i llibres nous per a la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom. També en alguna d’aquestes activitats hi haurà guardioles per a recollir les donacions voluntàries de les persones que ho desitgin.

A més, entre l’1 i el 31 de desembre hi haurà punts fixos de recollida de joguines i llibres nous a diferents associacions de veïns, escoles, llars d’infants, establiments comercials i entitats de Cerdanyola del Vallès.

La campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom està organitzada per entitats i associacions de la ciutat en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja.

Calendari solidari amb la campanya Una Nit d’il·lusió per a tothom

Un any més l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu participa a la campanya solidària perquè tots els infants de la ciutat puguin riure i gaudir d’obsequis la nit dels Reis Mags.

Ja es pot comprar el calendari solidari que s’ha fet amb fotografies dels treballs de l’alumnat de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu amb l’objectiu de recaptar fons per la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom. El preu de cada almanac és de 5 euros i el trobareu als museus de la ciutat, el Museu i Poblat de Ca n’Oliver i el Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès, i a l’Ateneu.

Cada fulla del calendari està decorada amb fotografies dels treballs fets per alumnat dels tallers infantils i d’adults de gravat, joieria, escultura, art tèxtil, tècniques aquoses, art digital, urban sketch, pintura acrílica, pintura a l’oli, pintura a l’oli en streaming, il·lustració botànica, plàstica joc en família, plàstica per a infants, art per a joves i arts decoratives.

El programa

23 de desembre

de 10:30 a 13h

CAGA TIÓ

Lloc: Mercat Municipal Serraperera

Organitza: Mercat Municipal Serraperera

 

d’11h a 13h

PARE NOËL

Lloc: Mercat Municipal Les Fontetes

Organitza: Mercat Municipal Les Fontetes

 

d’11:30 a 13h

TALLER D’ELABORACIÓ DE DOLÇOS amb Susana Sànchez

Es farà recollida de joguines en col•laboració a la campanya ‘Una Nit d’Il•lusió per a Tothom’

Lloc: pl. Constitució

Organitza: Cerdanyola Comerç i Serveis

 

24 de desembre

d’11 a 13h

TIÓ GEGANT amb animació musical

Es farà recollida de joguines en col•laboració a la campanya ‘Una Nit d’Il•lusió per a Tothom’

Lloc: pl. Abat Oliba

Organitza: Cerdanyola Comerç i Serveis

 

d’11 a 13:30h

CAGA TIÓ

Lloc: Mercat Municipal Les Fontetes

Organitza: Mercat Municipal Les Fontetes

 

26 de desembre

A les 12h

Concert de Sant Esteve amb la Coral Collserola. Direcció: Carla Obach. Guitarra: Izan Rubio

Lloc: església de Sant Martí

 

29 i 30 de desembre

17:30h

TALLER MANUALITATS INFANTIL DE NADAL amb JumpingClay

Lloc: Sala Enric Granados (Biblioteca Central) Aforament limitat. Inscripcions a partir del 15 de desembre al web de la BCC Organitza: Biblioteca Central de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?