Tot a punt per al 5è Duatló Infantil de Cerdanyola

IMG-20220429-WA0025

La prova perfecta per començar a conèixer i gaudir dels duatlons. En el marc de les festes de Roser de Maig de Cerdanyola, el proper dissabte 21 de maig el Club d’Atletisme i Triatló Cerdanyola organitza amb l’Ajuntament de Cerdanyola el 5è Duatló Infantil en BTT al circuit de cros del Parc Tecnològic.

“És un esdeveniment pensat  tant per debutar en aquesta disciplina esportiva com per gaudir-ne si es que ja s’han fet més. Està enfocat des d’una perspectiva participativa i motivadora tant per engrescar a infants i a joves, com perquè el públic també ho passi bé”, asseguren des de l’organització,

Un duatló és una cursa amb distàncies específiques i adequades a cada grup d’edat on primer es corre, seguidament es va en bicicleta, i finalment es torna a correr. El tipus de bicicleta que s’utilitza en aquesta prova és una BTT o Mountain Bike (MTB). En aquest esdeveniment, tots els participants gaudiran d’una volta de reconeixement al circuit de bicicleta, una explicació pràctica de com fer les transicions, competir en la prova de la seva categoría, una medalla per haver aconseguit finalitzar el duatló i un refrigeri en acabar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?