Tot a punt per a una nova edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics

0449 Poblats Ibèrics

La XV edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics tanca demà dimecres les inscripcions, tot que si no s’esgoten les places també es podrà optar per fer-ho presencialment el mateix dia de la cursa. El 16 de juliol cultura ibèrica i esports, arqueologia i atletisme uniran esforços en una edició, la XV, que es farà sense cap mena de restricció.

Des del museu es prepararà un tram del jaciment perquè les persones esportistes i el públic puguin gaudir d’un dels indrets privilegiats de la cultura ibèrica

L’organització de la Cursa va a càrrec del CIMS Cerdanyola i compta amb la col·laboració del Museu d’Història i la prova passarà pel Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Des del museu es prepararà un tram del jaciment perquè les persones esportistes i el públic puguin gaudir d’un dels indrets privilegiats de la cultura ibèrica de la ciutat. Simultàniament es preparen els obsequis per a tots els infants participants en la cursa. També col·laboren en l’organització la FEEC (Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada), l’entitat veïnal de Montflorit i el Bar Restaurant Montflorit.

En aquesta edició anuncien dues curses circulars, una de 15,5 km i 600 m de desnivell positiu i una altra de 10,5 km i 425 m de desnivell positiu. Ambdós recorreguts plens d’autèntics corriols boscans. Tota una exquisidesa per les persones corredores. Com ja és habitual, els infants tindran l’oportunitat de participar en unes curses pels carrers de Montflorit, pensades perquè siguin partícips de la festa atlètica. I serà el Centre Cívic de Montflorit serà el centre neuràlgic de la cursa, on caldrà formalitzar les inscripcions i després de les cuses remullar-se gratuïtament a la piscina. L’organització de la Cursa proposa minimitzar al màxim l’impacte de la prova en l’entorn natural i per aquest motiu demana a les persones participants que portin i emprin el seu propi bidó o got en els avituallaments previstos.

Més informació

Tota la informació de la cursa i la formalització de les inscripcions es poden realitzar al web https://www.cimscerdanyola.cat/poblats/.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?