Tot a punt per a un Sant Martí amb una cinquantena de propostes

3c484c65a2d021a349aae5bdf03a26b7

“Hem volgut que la festa sigui gran i ho hem aconseguit”. Amb aquesta premissa la Comissió de Festes de Sant Martí presentava oficialment la festa de Sant Martí, que enguany recupera el concurs Tu tens Talent, fa que el mercat medieval s’allargui durant tres dies i incorpora una concentració de cotxes històrics com a novetats principals d’un programa amb una cinquantena d’activitats.

TENNIS TAULA I PAELLES D’ARRÒS, AQUEST CAP DE SETMANA
Amb la revista de les Festes de Tardor a les mans -inclou la portada de Laia Vázquez (col·legi Montserrat), la Comissió de Festes remarcava que volen que sigui una festa cada vegada més participada: “Com més gent hi participi millor”, afirmava Fèlix Heras, un dels membres de la Comissió. La regidora de Cultura, Helena Solà, posava en valor “tota la feina” que hi ha darrere la festa i l’esforç conjunt de la Comissió, l’Ajuntament i les diferents entitats. “És un luxe per a la ciutat poder comptar amb una festa major tant participativa”, remarcava l’alcalde Carles Escolà, que assegurava que precisament “aquest és el model” que van voler traslladar a les festes del Roser de Maig. Malgrat que els dies centrals de la festa seran del 10 al 13 de novembre, aquest cap de setmana el programa festiu s’inaugurarà amb el I Campionat de Tennis Taula -inscripcions a Cal Pinxo, Bar Grau i Centre Cívic Montflorit- dissabte i diumenge al Centre Cívic Montflorit i el XX Concurs de paelles d’arròs que tindrà lloc diumenge (12h) a la plaça de Jaume Grau i Altayó.

MUSICAL DE MECANO
El programa festiu central s’iniciarà dijous 10 amb la participació de les escoles a l’envelat. En aquest mateix espai, però a la nit, tindrà lloc la quarta edició del ‘Tu tens talent’. Divendres 11, festiu a Cerdanyola, serà el dia amb activitats infantils a la plaça de l’Abat Oliba (tot el matí) i a la tarda actuaran a l’envelat les diferents escoles de ball de la ciutat. Dissabte arribarà el torn de la desfilada de Harleys -enguany acompanyada d’un esmorzar de forquilla- i dels concerts musicals i diumenge els cotxes antics i la gastronomia seran els protagonistes. A l’envelat s’oferirà un vermut de Sant Martí i una trobada gastronòmica a càrrec de les diferents cases regionals de Cerdanyola. Per la tarda la festa es tancarà amb el musical de Mecano ‘La fuerza del destino’. Les entrades ja estan a la venda al Bar Grau i a Cal Pinxo. – NF

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?