Tornen les Nits d’Estiu Jove

nitsestiu

Després de l’èxit de l’any passat, tornen les Nits d’Estiu Jove tot potenciant les activitats que van tenir una millor rebuda en la primera edició. Les activitats, organitzades pel Casal de Joves Altimira i adreçades a joves adults d’entre 17 i 29 anys, tindran lloc entre el 7 i 29 de juliol al MAC, a la piscina municipal de Fontetes i a la plaça de l’Abat Oliba. Totes les propostes són gratuïtes, però tenen places limitades i requereixen inscripció prèvia (www.cerdanyola.cat/joventut).

Les activitats gastronòmiques, que se celebraran al MAC, seran les grans protagonistes. Així, hi haurà un tast de cerveses el 7 de juliol (20h), un showcooking el 13 de juliol (20h) i un tast de vins el 28 de juliol (20h). “Hem ampliat l’aforament d’aquestes activitats de 20 a 30 persones”, apuntava el dinamitzador del Casal de Joves, Joel García.

Recuperació del Freakxpress

A la piscina de Fontetes hi haurà karaoke+DJ (8 de juliol a les 22 hores) i el Fantosfreak Splash el 15 de juliol (22 hores). Durant aquella nit també es projectaran els curts participants al IX FreakXpress, que es recupera després d’alguns anys d’absència. Es tracta d’un concurs de curtmetratges realitzats en 24 hores (s’inicia el 8 de juliol i s’han de lliurar el 9 de juliol). El curt guanyador es projectarà el 22 de juliol al XXXIII Fantosfreak.

Les activitats acabaran el 29 de juliol (20 hores) amb l’Impromusicshow, l’espectacle més sonor de Planeta Impro, a la plaça de l’Abat Oliba.

Potenciar les activitats per als joves

Amb les Nits d’Estiu Jove el govern municipal vol garantir una oferta d’oci de qualitat per als joves, recordava el regidor de Joventut, David González. “És important treballar en aquesta línia, com vam fer amb la instal·lació del primer parc de cal·listènia i que seguim amb el segon que farem”, anunciava. “Perquè volem que els joves també puguin sentir-se partíceps de les activitats que es fan a la ciutat”, assegura González. Per la seva banda, l’alcalde Carlos Cordón, apuntava que la voluntat és que en un futur les activitats per a joves “encara siguin més potents”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?