Tornen les Festes Alternatives

WhatsApp Image 2023-05-03 at 08.58.22

Les festes alternatives retornen a Cerdanyola. Dissabte 6 de maig a la plaça Jaume Grau i Altayó, coneguda popularment com a plaça de la Música, tindran lloc un seguit d’activitats organitzades pel col·lectiu Festes Alternatives de Cerdanyola (FAC) en el marc del Roser de Maig.

Un grup de persones i entitats de la ciutat porten uns mesos treballant col·lectivament una proposta de festa major des d’un punt de vista feminista, antifeixista, anticapitalista, autogestionada i alternativa a l’oficial. Per les FAC, “les Festes Majors han de ser fetes pel poble i per al poble, i són crítics amb la gestió per part del govern de l’Ajuntament, privativa i poc participada”. A més, critiquen la despesa pública que comporten les festes oficials, mentre promouen un model de festes autogestionades, tot demostrant que es poden organitzar festes “sense gastar irresponsablement els diners de totes”. A diferència de les festes oficials, al cartell de les FAC hi apareixen grups locals com Montflorit i Antilògic. Completen els concerts els grups Kasparrata (Barberà) i La Kurda (del barri del Raval de Barcelona). També s’ha promocionat Cerdanyola a la resta d’activitats de dia. Així, Migat’s Sound System punxaran durant el vermut, els esplais Cu-cut i Clupi organitzaran l’activitat infantil i Comèdia de Barri serà l’entitat responsable dels monòlegs.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?